Wie zijn wij?

MailStreet helpt u effectiever met uw klanten te communiceren. Wij vertalen digitale klantdata naar persoonlijk en onderscheidend print- en drukwerk of online berichten. Dit verzorgen wij tot op de deurmat of in de mailbox van de ontvanger.

Méér rendement uit elk contactmoment.

Voor MailStreet is communicatie méér dan het verzenden van folders, brochures of digitale berichten. Van een eenvoudige gepersonaliseerde mailing tot een complexe multichannel campagne: wij zorgen dat informatie effectief, persoonlijk én onderscheidend bij uw klant binnenkomt. Ongeacht via welk kanaal. Digitaal waar mogelijk, op papier als dat meer impact geeft.

Wij bieden vier oplossingen om méér rendement uit de contactmomenten met uw klanten te halen. Voor welke oplossing(en) u ook kiest, u kunt er altijd op vertrouwen dat uw data optimaal beveiligd wordt. We voldoen aan alle gestelde eisen voor dataveiligheid, compliancy en de bescherming van persoonsgegevens (AVG-wetgeving) en beschikken over de daarmee samenhangende ISO-certificeringen 9001 (kwaliteit) en 27001 (informatiebeveiliging).

iso certificering 9001, 14001 en 27001
 

Office Mail
Dynamic Communications
Personal Print on Demand
Onderzoek Service