088 - 67 67 777 info@mailstreet.nl

Kwaliteit en certificeringen

Wij hebben de beste papieren

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij MailStreet hoog in het vaandel. Wij, en ook onze klanten, stellen hoge eisen aan de bedrijfsprocessen en de beveiliging van de informatie waarmee gewerkt wordt. Als sinds 2002 heeft MailStreet daarom meerdere ISO certificeringen: ISO 9001 (productieprocessen), ISO 27001 (bescherming persoonsgegevens) en het CQ-index onderzoeksmethoden certificaat.

Wij ondernemen duurzaam en verantwoord. Ons streven is om in onze bedrijfsvoering CO2 neutraal te zijn. We handelen omgevings- en milieubewust. Zo zijn op het dak van ons kantoorpand 500 M2 zonnepanelen geplaatst, waarmee we eigen energie opwekken en gebruiken we de warmte die onze printers afgeven om onze productiehal te verwarmen. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO- en HBO instituten. Daarnaast ondersteunt MailStreet meerdere goede doelen, zoals Oxfam Novib.

MailStreet heeft in 2013 een award gewonnen voor de beste ‘Printing on Demand’ oplossing in de wereld. In 2014 heeft MailStreet een Europese GMC award gewonnen voor de beste ‘Inspire Hybrid Mail’ oplossing.

"Relevantie, authenticiteit en geloofwaardigheid zijn de nieuwe motto's".
Heeft u interesse of vragen?

Neem contact met ons op

We spammen niet en respecteren je privacy. Om dit formulier te verzenden dient u akkoord te gaan met ons Privacybeleid.

Adres

Lübeckstraat 7
7418 EK Deventer
Nederland

Telefoonnummer

+31 (0)88 - 67 67 777

E-mailadres

info@mailstreet.nl