Wij streven naar een 9+

In onze communicatieoplossingen richten wij ons voornamelijk op ‘de klant van de klant’. Maar de com- municatie met onze eigen klanten is ook belangrijk! Dit doen wij op een persoonlijke, doelgerichte en betrokken wijze.

Landal GreenParks

"Een heel prettige manier van samenwerking!"
www.landal.nl

Sinds een aantal jaren is MailStreet naar volledige tevredenheid, onze vaste leverancier voor de uitvoer van onze Print Fulfillment diensten. In het verleden werden combinatie poststukken tussen druk- en printwerk samengesteld voor de gasten van Landal GreenParks. Tegenwoordig worden onze Printing On Demand-stromen, zowel het printen en het ter post aanbieden van onze reserveringsbevestigingen, brochure aanvragen en de vakantiemagazines, allen gepersonaliseerd, tot in de puntjes verzorgd. Tijdens en na een bewerking vindt er een controle plaats op volledigheid en juistheid van de geleverde output. MailStreet gebruikt goed haar kennis van de postmarkt om voor Landal GreenParks haar totale dagelijkse output op de meest geschikte manier aan te bieden.

Landal GreenParks heeft MailStreet mede geselecteerd op basis van haar betrokkenheid bij Landal als klant en haar visie op mogelijke optimalisaties in de toekomst. Evengoed door de korte lijnen en flexibiliteit tussen MailStreet en Landal worden optimale producten geleverd. Een heel prettige manier van samenwerking!