Wij staan nooit stil

Nieuwe zonnepanelen, elektrische auto’s, de aanschaf van een nieuwe machine. Wij staan nooit stil en delen de ontwikkelingen binnen MailStreet graag met u!

m-bridge digitale business unit van MailStreet!

01-01-2019

m-bridge is de nieuwe digitale business unit van MailStreet!

m-bridge is ontstaan omdat er bij organisaties steeds meer communicatiekanalen bijkomen en wij merken dat het organisaties steeds meer moeite kost om uit al deze kanalen de juiste informatie te krijgen. Wij hebben dit door de tijd heen zien gebeuren en vinden het gaaf dit op te lossen en stromen consistent te maken en interne bedrijfsprocessen omnichannel in te richten.

Wij zijn nuchtere bruggenbouwers. Wij helpen je om je bedrijfsprocessen met
slimme applicaties en omnichannel tools te automatiseren. Wij bedenken niet alleen slimme en dataveilige oplossingen om jouw business met je klanten te verbinden, wij realiseren ze ook om zo een optimale klantervaring te verkrijgen. Zonder poeha en gewoon volgens afspraak, dat zijn wij zo gewend en dat onderscheidt ons van anderen.

Als developers bouwen we web-applicaties, e-mail tooling, mobiele toepassingen, apps en allerlei soorten koppelingen tussen interne systemen. Waar we vooral lol in hebben is het ontsluiten van data uit verschillende bronnen. Hoe meer van die silo’s, hoe groter onze uitdaging. Wij zetten ze om tot één consistente communicatiestroom zodat alle stromen met elkaar kloppend zijn. Dat doet je business goed en maakt je klanten blij.

Wij voelen ons in veel bedrijfstakken thuis. Van maaltijdbezorgers tot pensioenverzekeraars en van e-commerce bedrijven tot reisorganisaties. Wij werken veel voor organisaties die met klantgevoelige data werken en dus hebben we extra veel aandacht voor dataveiligheid, compliancy en gegevensbescherming.

Kijk voor meer informatie op www.mbridge.nl