Wij staan nooit stil

Nieuwe zonnepanelen, elektrische auto’s, de aanschaf van een nieuwe machine. Wij staan nooit stil en delen de ontwikkelingen binnen MailStreet graag met u!

Weekendje Maastricht!

19-02-2018

Weekendje Maastricht!

Om te vieren dat MailStreet 25 jaar bestaat zijn we met het hele team een weekendje weg geweest naar de prachtige stad Maastricht. Met een volgeladen bus zijn wij zaterdagochtend vertrokken. Bij aankomst stond er een heerlijk lunchbuffet voor ons klaar. Nadat we hier lekker van genoten hebben was het tijd voor een sportief vervolg van het programma: grotbiken! In twee teams hebben we een prachtig parcours afgelegd door het kilometerslange gangenstelsel van de groeve! Wat een plezier!!

Na een paar uurtjes uitrusten of tijd voor jezelf zijn we met zijn allen uit eten geweest, uiteraard hebben we de avond afgesloten met een drankje en een dansje in het uitgaansgebied van Maastricht.

De volgende ochtend weer fris en fruitig op voor een ontbijtje en een mooie stadswandeling. Het zonnetje scheen heerlijk en we hebben veel geleerd over deze prachtige stad!

Na een heerlijk lunch buffet vertrok de bus om 14.30 uur weer richting Deventer.
Het was een fantastisch geslaagd weekend!!