MailStreet

Communicatie is er in vele vormen en maten. Op welke manier dan ook, u wilt uw boodschap efficiƫnt en effectief overbrengen. MailStreet helpt u daarbij. Van databeheer tot en met de uiteindelijke verzending.

Effectief en persoonlijk communiceren.

Direct mail, facturen, informatieve brochures, polisvoorwaarden, klantonderzoeken, aanbiedingsmails en andere gepersonaliseerde communicatiemiddelen worden allemaal met verschillende doelstellingen en eisen geproduceerd bij MailStreet. Maar ze hebben één ding gemeen: het zijn contactmomenten die u de kans biedt om de relatie met uw klant te optimaliseren. Deze kans krijgt u maar één keer, wij helpen u om hem optimaal te benutten.

Alles onder één dak!
MailStreet biedt vier oplossingen om deze contactmomenten met uw klanten te optimaliseren. In elk specialisme bieden we kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiency. Dataveiligheid en compliancy zijn daarbij voor MailStreet vanzelfsprekende randvoorwaarden.

Verrassend voordelig
MailStreet verzend op jaarbasis miljoenen documenten per post en heeft daardoor zeer scherpe portocontracten met zowel PostNL als Sandd. Door de te verzenden post van meerdere klanten slim te bundelen behalen we nog meer efficiencyvoordeel voor u.

Daag ons uit!
Of het nou gaat om een eenvoudige mailing of een complexe documentstroom die moet worden omgezet in een soepel lopend en persoonlijk communicatieproces: wij staan voor u klaar! U kunt uw complete productfulfilment aan ons overlaten. Vele gerenomeerde opdrachtgevers werken al jaren met ons samen!


 

 

Heeft u vragen? Bel ons.
MailStreet / 088-67 67 777